Fetite "dulci" ca-n Bucuresti.


Romania.Bucuresti.Plaza.City.Vitan.Zara.Nike.Adidas.Gucci. La prima vedere as putea fi acuzat pentru publicitate, dar nu asta este scopul meu in randurile ce le voi asterne.
De ce am ales titlul fetite dulci ca-n Bucuresti? Pentru ca Bucurestiul este raiul fetitelor razgaiate, rasfatate de ai lor parinti ce le dau bani sa umble prin magazinele de mai sus. Poate ca o fata de 15 ani ce imi va citi postul se va simti jignita, dar imi asum responsabilitatea de a generaliza. Nu va suport fetite ce va vreti femei. Afirmati cu nonsalanta ca sunteti curve, dar, cum a spus si un prieten,"daca ii arati slitul incepe sa roseasca". Daca cineva va face copile incepeti sa urlati ca aveti 15-16 ani. Intrebare pentru fetele de varsta mea. Fetele cu capul pe umeri normal. Ce faceati voi la 15 ani? Tocmai terminasera-ti scoala generala si va gandeati la liceu. Eh fetele de 15 ani de azi se gandesc la baietii frumosi din liceu si la cum vor face sa ajunga miss pentru a..capata atentie cat mai mare. Generatia "gossip girl" sau "California" iese la suprafata. Visati doar sa va plimbati pe iahturi si va credeti mari femei ce suferiti din dragoste. Aveti prieten de 2 zile si deja il iubiti. Sa inteleg ca parintii vostrii nu v-au zis deloc ca va iubesc si aveti nevoie de afectiune fortata?
Acum o sa urlati ca nimeni nu va intelege. De fapt nu vrem sa ne batem capul cu voi, dar deh mai exista cate un fraier care incearca sa va bage mintile in cap cu toate ca isi dau seama ca e in zadar.
Fata ce imi va atrage atentia sa fie clar nu va fi o fata zara sau adidas. Ci va fi o fata inteligenta ce imi poate atrage atentia mai mult decat un decolteu de "firma" cum ziceti voi.
Chiar daca va imbracati de "firma" sunteti toti niste copii xerox.
Asa ca Generatia Tom si Jerry,Sotronul,Fata Ascunselea si Familia Adams saluta (sau nu) generatia twilight, Counter strike.

1 comentarii:

Cristina spunea...

mandra ca fac parte din generatia salutanta:))

Trimiteți un comentariu