06.11.2009. Ceea ce esti, nu ceea ce vrei sa fii.


"Cea mai frumoasa femeie din lume este aceea care atunci cand te trezesti dimineata alaturi de ea o consideri la fel de frumoasa ca si azinoapte"
Acesta este principiul dupa care ma ghidez in viata. Toata acea fraza s-ar putea rezuma la..PURITATE. Ce inseamna puritate pentru Patrik?
Puritatea la o femeie este greu de descris. Insa stiu un anumit lucru. Fizic puritatea se poate materializa prin renuntarea la acel machiaj excesiv. De ce sa parem a fi ceea ce nu suntem?
De ce nu suntem ceea ce suntem? Totusi am ajuns pe acest Pamant cu un scop, de ce sa facem un alt scop din a ne recrea?
Banuiesc ca ati ghicit in mare parte despre ce vorbesc. Da! nu sunt partizanul machiajului excesiv. Nu sunt partizanul falsificarii fizice. Da recunosc multi sunt incantati de o pitzi machiata din cap pana in picioare, e sexy nu?
Eh uite ca eu nu sunt asa. Nu am fost niciodata mai convins de asta. Ce rost are sa fii frumoasa noaptea, iar cand ma trezesc dimineata alaturi de tine sa ma sperii. Mai bine esti asa de la inceput pentru ca daca m-ai cunoaste ai vedea ca nu fata ta plina de fard ma face curios sa te cunosc, ci ceea ce ai in capul ala vopsit in 15 mii de culori.
Asa ca iti spun tie fata ce citesti ce am scris aici: nu renunta la puritate, nu renunta la naturalete. Nu fii frumoasa o seara..alege sa fii frumoasa o VIATA!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu cum, da` sa mor daca n-ai dreptate! Sunt faza si totusi sunt profund dezgustata de machiajul excesiv. Nu zic ca nu ma machiez si eu, dar uneori ma enerveaza rimelu`...ma stii cum sunt. :D Iar cand le vad pe acele fiinte cu tone de fond de ten pe fata...creepy! Au nevoie de spaclu` ca sa-l dea jos, ai observat cat de gros e stratu`? In plus, se vede oribil! Asa ca: be natural, be yourself, be beautiful! [sfat pt fetele care citesc asta]

Anonim spunea...

Am gresit un cuvant! O_o
Acolo unde e "sunt faza" trebuia sa fie "sunt FATA". Sorry! :D

Trimiteți un comentariu